(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopainotteinen sahatyöntekijä Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme puuteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettua TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun. Työsuhde on kokoaikainen ja työtehtävät koostuvat erilaisista tuotannon ja sahan työntehtävistä.
 

Työaika on kokoaikainen 2-vuorotyö. Töiden kesto aluksi syksyyn saakka, mutta tekevälle timpurille voi töitä olla pitemmäksikin aikaa.
 

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen jokapäiväiseen tuotannon työhön sekä työskentely sahalla. Aiempi kokemus sahalta on hyödyksi, mutta työkokemus puuteollisuuden työtehtävistä antaa hyvän pohjan työhön.
 

Odotamme sinulta ennen kaikkea ahkeraa asennetta sekä aiempaa kokemusta tuotannon työtehtävistä. Työskentely sahalla on hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työhön, trukin käyttötaito on plussaa.
 

Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, Adeccon henkilöstöedut sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Jätä hakemus viimeistään 22.4.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse arkisin klo 15-16 p. 040 687 2632.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen


Toimipaikka:  Oulu