(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäälliköitä
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

VALTORI ETSII TUOTANTOPÄÄLLIKÖITÄ NÄKÖALAPAIKALLE !

Asiakkaamme odottaa Valtorilta toiminnan tuloksellisuutta, laadukkaita palveluita, proaktiivista otetta ja palvelutuotantoon liittyvän kokonaisvastuun kantamista. Tuotantopäällikkönä vastaat yhdelle tai useammalle avainasiakkaallemme tarjottavan palvelukokonaisuuden tuotannosta, sen organisoimisesta ja asiakkaan odotusten täyttämisestä. Tarjoamme paitsi mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation jossa autamme toisiamme menestymään.

Erittäin tärkeä osa työtäsi on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja siihen liittyvä asiakasraportointi. Tehtäväsi onkin ymmärtää asiakkaan tarpeet paremmin kuin kukaan muu organisaatiossamme ja aktiivisesti hakea asiakkaan odotukset täyttäviä ja ylittäviä ratkaisuja. Palvelupäällikkönä vastaat myös muutos-, häiriö- ja ongelmanhallinnan operatiivisesta johtamisesta.

Tuotantopäällikön tehtävään kuuluu
• Tuotanto-organisaation ja sen asiantuntijoiden johtaminen ilman suoraa esimiesvastuuta
• Tiivis asiakasyhteistyö
• Alihankkijoiden työn ohjaaminen ja johtaminen
• Palveluiden SLA-raportointi asiakkaalle ja poikkeamien ilmetessä korjaavien toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
• Palvelukokonaisuuteen liittyvien toimintatapojen suunnittelu ja niiden jalkautus
• Operatiivisen ja taktisen tason sidosryhmäyhteistyö sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on maaliskuu tai sopimuksen mukaan.Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 19.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-66-2018).

Lisätietoja:  Tuotantojohtaja Tero Latvakangas p. 040 7587 138