Tuotantopäällikkö
CABB Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävät ja vastuut

Tuotantopäällikkö vastaa tuotannon suunnittelusta ja tuotantojen sujuvuudesta sekä ympäristöön ja turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön mukaisesta toiminnasta Kokkolan tehtailla. Vastaat myös tuotannon ohjausjärjestelmien ylläpidosta, kehittämisestä ja valvonnasta sekä henkilöstö- ja laiteresurssien suunnittelusta ja koordinoinnista.

Tätä odotamme 

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden työkokemusta tuotannon vastaavista tehtävistä, soveltuvaa DI-tutkintoa (teknisen kemian, prosessi- tai kemian laitetekniikka) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme aktiivista ja tuloshakuista toimintatapaa sekä hyviä yhteistyö, - ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä ja vahvaa esimieskokemusta. 

Tätä tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä ja pääset osaksi kansainvälistä konsernia. CABB panostaa laatuun ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstöstä pidetään huolta tarjoamalla hyvät henkilöstöedut sekä kehittymismahdollisuudet.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä Psyconin konsulttiin Laura Nissilään p. 020 710 1271. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 24.1.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot