Tuotantopäällikkö
Hyvinkään Vesi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Hyvinkään Vesi hakee vakinaiseen työsuhteeseen

Tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkö johtaa tuotanto- ja ympäristö – vastuualuetta Hyvinkään Vedessä. Hän vastaa puhtaan veden tuotannosta, laitosten ylläpidosta ja huollosta, raakaveden hankinnasta ja on mukana puhdasvesipuolen laitosten rakentamisessa. Vesihuoltojohtajan sijaistaminen tarvittaessa kuuluu myös tehtäviin. Lisäksi hän vastaa talousveden laatuun ja ympäristön-, erityisesti pohjaveden, suojeluun liittyvistä tehtävistä. Hänen tehtävänään on vastata asiakkaiden kysymyksiin mm. talousveteen liittyen ja pitää yllä sujuvaa vuoropuhelua viranomaisten kanssa.

Odotamme hakijalta vankkaa otetta ja kykyä kehittää vastuualueensa toimintaa, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee myös olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tuotantopäälliköltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vedenkäsittelyyn ja talousveden laatuun liittyvää asiantuntemusta ja riittävää kokemusta alalta vastaavanlaisista tehtävistä. Pohjaveteen liittyvä asiantuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän innostuneessa, vastuuntuntoisessa ja uudistusmyönteisessä joukossamme. Pääset osallistumaan monipuolisiin tehtäviin ja hankkeisiin, joissa voit hyödyntää osaamistasi ja edelleen kehittää ammattitaitoasi. Työsi tukena on oman organisaatiomme ja eri yhteistyötahojemme motivoituneet ammattilaiset.

Työpaikkasi sijaitsee Hyvinkään Veden avarissa toimistotiloissa Kerkkolankadulla.  

Työtehtävä alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 330071) kautta 1.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinkään Veden vesihuoltojohtaja Marita Honkasalo puh. 040 745 4915,  marita.honkasalo@hyvinkaa.fi tai Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen puh. 040 8291625, marko.hytonen@hyvinkaa.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot