(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Tuotantopäällikkö, Tampere

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä ja logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 ammattilaisen muodostama valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus ja halu kehittää uutta ensiluokkainen asiakaskokemus toimintamme keskiössä. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot, joka näkyy arjessamme mm. maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä, matalana byrokratiana ja valmentavana johtamisena.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja ylivoimaista asiakaskokemusta? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme Tampereen terminaaliimme kehityshenkistä tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväkuvaus

Vastaat tehtävässä tulosvastuullisesti Pirkanmaan alueen kuljetus- ja terminaalipalveluiden laadusta, tehokkuudesta ja toimivuudesta jatkuvan parantamisen periaatteella. Päivittäisessä ohjauksessasi on noin 25 hengen organisaatio, jonka suoritusta luotsaat tavoitteellisesti vuorovaikutteisella ja valmentavalla otteella. Lisäksi hallinnoit ja kehität aktiivisesti kuljetus- ja terminaalipalveluiden alihankkijaverkostoa ja teet tiivistä yhteistyötä Kaukokiito-ketjun eri toimijoiden kanssa. Tuet tiiviisti asiantuntemuksellasi myyntiä laadukkaiden asiakasratkaisuiden luomisessa sekä toimit kasvollisena kumppanina asiakkaillemme tuotannollisissa kysymyksissä. Teet myös tiivistä yhteistyötä logistiikka - yksikkömme kanssa edistäen synergioita toimintojen välillä. Osallistut myös valtakunnallisen tuotannon ohjausryhmän jäsenenä Kaukokiito-verkoston kokonaisvaltaisiin tuotannon kehityshankkeisiin.

Odotamme sinulta

Kaukokiitolaisen tunnistaa asiakaskeskeisestä ja yrittäjähenkisestä asenteesta sekä rohkeudesta luoda uutta. Onnistuaksesi tehtävälle asetetuissa tavoitteissa sinulla on jo vahvoja näyttöjä kuljetus- ja terminaalitoimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä tulosvastuullisesti. Omaat intohimoa ja sitkeyttä kehittää aktiivisesti tuotantoprosesseja, asiakaskokemusta ja henkilöstön osaamista. Muutosjohtamistilanteet ovat sinulle luontevia ja analyyttinen tiedolla johtaminen sekä lean-kulttuuri kumpuavat entuudestaan selkäytimestäsi. Kykenet myös asiantuntemuksellasi kehittämään työturvallisuutta ja sitä edistävää kulttuuria. Lisäksi työskentely toiminnanohjausjärjestelmien parissa on sinulle tuttua ja hallitset MS Office työkalujen käytön. Sinulla on vahva käytännönkokemus kokonaisvaltaisten logistiikkapalveluiden kustannusrakenteista ja kykenet analysoimaan sekä tuottamaan vastuualuettasi koskevaa raportointia. Toimintatyyliltäsi olet tavoitekeskeinen, kehityshenkinen, itseohjautuva ja hyvän sosiaalisen pelisilmän omaava joukkuepelaaja. Sopimuslogistiikan asiantuntemus katsotaan vahvaksi eduksi. Lisäksi sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellinen ja haastavan tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa ammatillista osaamistasi ja jättää oman kädenjälkesi toimintaamme. Ympärilläsi on kannustava työporukka, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Lisäksi Kaukokiito-Akatemiamme mahdollistaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen asiakastarpeiden ja liiketoimintaympäristön muutokset tunnistaen. Koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, sinulla on käytössäsi myös kattavat työterveyspalvelut, henkilökunnan kuntosali, hierontapalvelut sekä lounas- ja virike-etu. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Näetkö itsesi kaukokiitolaisena? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille työhakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 4.11.2020 mennessä osoitteessa: https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/69/apply

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Henri Koort,  27.10 ja 2.11 klo 9 – 12, p. 050 4534 577

www.kaukokiito.fi