(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt tuotantopäällikköä Mikkelin Ristiinassa sijaitseville Pelloksen vaneritehtaillemme.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1 300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän maailman johtavassa vaneritehdasyksikössämme. Työssäsi sinulla on kokonaisvastuu yhdestä tuotantoyksiköstä. Pääset kehittämään koko Pellosta ja tekemään yhteistyötä osaavien kollegoiden sekä sisäisten ja ulkoisten toimintojen kanssa. Tulet työskentelemään osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 560 henkilön työyhteisöä Pelloksella.” – Juhani Tenhunen, tehtaanjohtaja, UPM Plywood Pellos

Mitä teet

Tuotantopäällikkönä vastaat yhden tuotantoyksikkömme turvallisuudesta, henkilöstöasioista, tuotanto- ja kustannustehokkuudesta sekä näiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat investointien valmistelusta ja onnistuneesta toteutuksesta. UPM:n arvojen mukainen hyvä esimiestyö on myös keskeinen osa toimenkuvaasi. Tuotantopäällikkönä raportoit UPM Plywood Pelloksen tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Kuka olet

 • Sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva tutkinto
 • Sinulla on kyky johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä koko tuotannon organisaatiota
 • Sinulla on kokemusta tuotannon kehitystehtävistä ja investointiprojekteista ja tunnet vaneriprosessia
 • Olet sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja siihen liittyviin menetelmiinOlet yhteistyökykyinen
 • Sinulla on hyvät suomen ja englannin kielen taidot
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot
 • Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi globaalissa metsäteollisuusyrityksessä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Juhani Tenhunen, juhani.tenhunen@upm.com, puh. 0400728824. Yhteydenotot arkisin klo 8.00-16.00.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 3.11.2020 mennessä.

Kaikissa hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.