TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Tampereen naapurissa sijaitsevan Sahalahden tehtaan toiminta jatkaa kasvuaan. Etsimme sinua, tuotannon johtamisesta sekä kehittämisestä innostuva

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Sahalahden tehtaalla yhden valmisruokaosaston tuotannon johtamisesta.  Osastolla on käynnissä iso investointiprojekti, joten pääset heti tosi toimiin ja kehittämään osaston tuotantoa pitkäjänteisesti. Osaston tuottavuus, tulos, laatu ja prosessien kehittäminen ovat työssäsi onnistumisen tärkeitä mittareita. Samoin osastosi henkilöstökokemus. Sahalahdella on myös kaksi muuta tuotantopäällikköä, joten saat näistä kollegoista hyvät sparrauskumppanit. Sinulla on tiimissäsi 5 suoraa alaista ja raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle.  

Menestyäksesi tehtävässä on perusasioiden oltava hyvin hallussa, mikä tarkoittaa useamman vuoden kokemusta tuotannon päällikkötason vastuista ja hyvää ymmärrystä tuotantoprosesseista sekä kykyä uudistaa ja kehittää toimintaa. Kokemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Toivomme, että Sinulla on korkeakoulututkinto, mutta ratkaisevampaa on kuitenkin kykysi johtaa vastuualuettasi ja kehittää sitä.  

Ymmärrät hyvin tuotannon kokonaisuutta, siihen liittyviä osatekijöitä ja niiden välisiä riippuvuussuhteita. Olet erinomainen toimeenpanija ja työskentelyotteesi on kehityshakuinen ja ratkaisukeskeinen. Viet asioita eteenpäin yhteistyötä rakentaen ja eri näkökulmat huomioiden. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi, asiat ja ihmiset hyvässä tasapainossa huomioiden.

Tunnistitko itsesi? Jos vastaus on kyllä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.8.2020. Lisätietoja antaa HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, parhaiten tavoitat 23.7. klo 10- 12 ja 28.7. klo 10-12.00. Voit jättää myös soittopyynnön.

Hakuaika alkaa: 21.07.2020 08:00. Hakuaika päättyy: 03.08.2020 23:59
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot