(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Saarioinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Etsimme tiimiimme uutta avainpelaajaa, Sinua, ruoanlaitosta ja -valmistuksesta innostuvaa tuotannon johtamisen ammattilaista. 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ 
  
Vastaat Valkeakosken tehtaallamme uudenlaisten herkullisten valmisruokatuotteiden valmistamisesta. Tehtävän ytimessä on pienerävalmistamisen tehokas yhdistäminen Suomen johtavan ruokatalon mahdollisuuksiin. Asiakastyytyväisyys, laatu, tulos ja ketterä kehittäminen ovat työssäsi onnistumisen tärkeitä mittareita. Samoin osastosi henkilöstökokemus. Raportoit tehtävässäsi Saarioisten tytäryhtiön, Delitalo Oy:n, toimitusjohtajalle.  
 
Tiedät, miten valmistetaan herkullista ruokaa ja ymmärrät hyvin tuotannon kokonaisuutta, siihen liittyviä osatekijöitä ja niiden välisiä riippuvuussuhteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta tuotannon päällikkötason vastuista. Ihannetapauksessa työkokemuksesi on yhdistelmä loistavaa keittiöpäällikköä sekä aikaansaavaa tuotantopäällikköä. Koulutustaustasi toivomme liittyvän herkulliseen ruokaan, etenkin sen valmistamiseen ja tuottamiseen. Koska tehtävä on uusi, edellyttää se erityistä kykyä uudistaa ja kehittää toimintaa. 
 
Samaan aikaan kun olet erinomainen toimeenpanija, on työskentelyotteesi kehityshakuinen ja ratkaisukeskeinen. Viet asioita eteenpäin yhteistyötä rakentaen ja eri näkökulmat huomioiden. Johdat ja innostat tiimiäsi omalla esimerkilläsi, asiat ja ihmiset hyvässä tasapainossa huomioiden. Pystyt ratkomaan haasteita itsenäisesti ja osaat myös haastaa – et päästä esimiestäsikään helpolla. Ennen kaikkea pidät hyvästä ruuasta ja tiedät, miten sitä valmistetaan.

Tunnistitko itsesi? Jos vastaus on kyllä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.8.2020 osoitteeseen www.saarioinen.fi -> Saarioinen -> Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Helenius (Toimitusjohtaja, Delitalo Oy) pe 24.7. klo 9-11 tai to 30.7. klo 14-16, p. 040 590 3845.