Tuotantopäällikkö
JS-Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Kasvun myötä vahvistamme organisaatiotamme. Etsimme Tuotantopäällikköä kehittämään konepajaliiketoimintaamme. Oletko se sinä?

 

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotantoprosessin tehokkaasta toteutumisesta, laadusta ja laadunvalvonnasta sekä henkilöstöjohtamisesta tuotannossa. Vastaat myös konepajatoiminnan osalta tarjouslaskennasta, dokumentoinnista ja hankinnoista. Tehtävä on organisaatiossa uusi, joten ajatuksenamme on täsmentää työnkuvasi ja lopullinen tehtävänimikkeesi osaamisesi mukaan. Toiveemme on, että voimme antaa sinulle melko vapaat kädet toiminnan kehittämiseen.

 

Mitä odotamme sinulta? Sinulle on jo kertynyt soveltuvaa kokemusta esimerkiksi teollisesta tuotannosta, prosessijohtamisesta, projektien hallinnasta, laatumenetelmien kehittämisestä ja mahdollisesti myös esimiestyöstä. Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen. Työskentelet sujuvasti englannin kielellä. Suunnitteluosaaminen on eduksi tehtävässä. Toteutamme asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja, joiden määrä ja laajuus vaihtelevat: kykenet hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti ja koet vaihtelevan työmäärän tai työtahdin positiivisena vaihteluna.

 

Mikäli tämä kuulosti sinun paikaltasi, tervetuloa osaksi ammattilaisten joukkoa. Tähtäämme alamme parhaaksi työpaikaksi ja projektitalojen edelläkävijäksi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Kalle Kaasalainen, puh. 040 515 4331 (ma-to klo 12–15). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä sähköpostitse hakua hoitavalle HR-konsultille, maaru@hr-maanantai.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot