(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on vastata Lapuan tehtaan luotiosaston, lataamoiden ja ampumakeskuksen toiminnasta. Vastaat tuotannon turvallisuuden, laaduntuottokyvyn ja kustannustehokkuuden kehittämisestä jatkuvan parantamisen periaatteella. Olet Lapuan tehtaan johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan tehtaanjohtajalle. Alaisuudessasi toimivat vastuualueesi osastojen työnjohtajat ja teet tiivistä yhteistyötä hylsyosaston osastopäällikön kanssa.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja näyttöä onnistuneesta esimiestyöstä teollisuudessa. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Toimit systemaattisesti ja johdat tavoitteiden kautta sekä olet kehittämiskykyinen. Esimiehenä menestyminen edellyttää hyviä motivointi-, vuorovaikutus-, esimies- ja yhteistyötaitoja. Koulutuksesi on DI tai insinööri. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmien tuntemus sekä Lean-tuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan organisaatiossa.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.5.2020 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku alkaa 8. toukokuuta 2020 ja päättyy 24. toukokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen