(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Peltolan Pussi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Huolehdit mm. tuotannon suunnittelusta ja kehittämisestä, laadusta sekä toimintajärjestelmistä. Olet johtoryhmän jäsen, raportoit toimitusjohtajalle sekä teet läheistä yhteistyötä myynnin ja muiden toimintojen kanssa.

Tule osaavaan joukkoomme vastaamaan tehtaamme tuotannosta ja johtamisesta. Meillä pääset vaikuttamaan kasvuhakuisen perheyrityksen kehittämiseen ja omaan toimenkuvaasi. Olet johtoryhmän jäsen, vastaat toimintajärjestelmistämme ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta sekä mielellään kokemusta pk-yrityksen tuotannon johto- tai esimiestehtävistä. Kasvuamme tukevat näkemyksesi tuotannon suunnittelun ja kehittämisen ratkaisuista ovat avainasemassa tehtävää täytettäessä. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat myös monipuolinen tekninen osaaminen, kokemus toimintajärjestelmistä, halu oppia uutta sekä yhteistyökykyisyys.

Vastaat yhdessä muiden osaavien ammattilaistemme kanssa asiakas- ja laatuvaatimusten täyttämisestä ja ehdottoman virheettömistä lopputuotteista. Tehtävässäsi onnistumista tukevat moderni konekantamme, henkilöstömme osaamisen jatkuva kehittäminen, toimivat prosessimme ja laadukkaat valmistusmateriaalimme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 10.5.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14881. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.