(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
FSP Finnish Steel Painting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Onko sinulla jo kokemusta tuotannon vetämisestä teollisessa ympäristössä? Haluatko osaksi alan edistyksellisintä toimijaa ja hyvää porukkaa?

Raision toimipisteemme on suurin toimipisteemme ja haemme nyt Raisioon uutta vetäjää tuotantopäälliköksi. Tuotantopäällikkö vastaa toimipisteemme kokonaisvaltaisesta johtamisesta tulosvastuullisesti. Toimipisteellä työskentelee noin 30 henkilöä. Olemme juuri tehneet merkittävän investoinnin Raisioon, johon meille on valmistumassa uusia maalaamo. Uusi maalaamo mahdollistaa kasvun ja laajemman asiakaskunnan palvelemisen. Tuotantopäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä sekä pääasiakkaamme että uusien asiakkaidemme kanssa ja raportoi Lounais-Suomen liiketoimintayksikön päällikölle. Sparrauskumppaneina tuotantopäälliköllä on alueen muiden toimipisteiden vetäjät.

Kuulostaako kiinnostavalta mahdollisuudelta? 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus tuotannollisten prosessien vetämisestä sekä esimerkiksi vähintään AMK tasoinen insinöörin koulutus. Sujuvan yhteistyön varmistamiseksi niin asiakkaiden kuin toimittajiemme kanssa tarvitset tehtävässä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tuotantopäällikkönä meillä viihtyy ja menestyy positiivinen ja rehti henkilö, joka haluaa kantaa vastuuta toimipisteen tuloksesta ja menestyksestä. Johdat toimipistettämme ja tiimiäsi, mutta olet kädet savessa -tekijätyyppi. Sinulle on mieluisaa asiakasyhteistyö ja kaupallisen menestyksen varmistaminen. Tarjoamme loistavan kehittymismahdollisuuden ja näytönpaikan ottaa vastuu suurimman yksikkömme vetämisestä. 

Olemme kiteyttäneet toimintatapamme kolmeksi pääkohdaksi: Fiksusti, Sovitusti ja Palvelualttiisti. Toimimme järjestelmällisesti, jämäkästi, tavoitteellisesti ja toimintaamme ja menetelmiämme jatkuvasti kehittäen. Toimimme lupaustemme mukaisesti ja säilytämme laadun ja toimitusvarmuuden myös haastavissa tilanteissa. Palvelemme asiakkaitamme aina asiakaslähtöisesti. 

Liity mukaan hyvään porukkaamme! Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 040 5191 448). Petra on varmimmin tavoitettavissa to 9.4. klo 08.00-09.30 ja ke 15.4. klo 10.00-11.30. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään ke 22.4.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI- 15208.