Tuotantopäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Darekon Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuden sopimusvalmistajana. Darekon kehittää ja valmistaa tuotteita yhdessä kansainvälisesti toimivien asiakkaidensa kanssa. Neljän vuosikymmenen aikana yhtiö kasvanut ja kehittynyt yhdeksi alansa parhaista suomalaisista yrityksistä. Menestyksen perustana on jatkuva kehitys ja sen ytimenä osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö.

 

Etsimme Darekon Oy:lle Savonlinnaan Tuotantopäällikköä.

Tuotantopäällikkö on tiiminrakentajaa, joka johtaa tuotantohenkilöstöä kannustavasti ja tasapuolisesti. Hän tulee työskentelemään organisaatiossa yhdessä teamien vetäjien kanssa vastaten tuotannon suunnittelusta, aikatauluista sekä tuotantolinjojen valvonnasta ja ohjauksesta. Kokemus esimiestyöstä auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Olet luonteeltasi sosiaalinen ja vuorovaikutteinen persoona, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa niin työyhteisö- kuin asiakasrajapinoissa ja kykenet tekemään työtehtävissäsi tehokkaita päätöksiä. Vastaat tuotannon resursoinnista sekä työn turvallisuudesta ja laadusta. Mekaniikkaosien ja ohutlevyn raaka-ainetuntemuksesta on etua, sillä valvot sekä tehostat tuotantoa huolellisella materiaalien käytöllä ja ennakoinnilla.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja/tai alaan liittyvää työkokemusta. Työkielinä on suomi ja englanti, joiden hyvä hallitseminen on välttämättömyys. Kokemus asiakasyhteistyöstä sekä liiketoiminnan kannattavuuden ymmärtämisestä katsotaan eduksi. Päivittäisessä käytössä on Microsoft Office - ohjelmistot.

Toivomme samaa innostusta jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen, joka yhdistää kaikkia darekonilaisia läpi yrityksen jokaisen portaan. Darekonilaisuuteen liittyy keskeisesti positiivinen tekemisen meininki, jossa työntekijät ovat keskiössä ja töitä tehdään asiakkaita varten.

Darekonilaisena pääset toimimaan osana hyväntuulista ja tehokasta tiimiä, joustavan ja tekijöitään arvostavan työnantajan alaisuudessa.

Valittu henkilö työllistyy suoraan Darekonin työntekijäksi sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1344264
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savonlinna