(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Teampac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme

tuotannon henkilöstöstä, toiminnasta ja kehittämisestä vastaavaa

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä tehtävässä olet avainasemassa Teampacin toiminnallisen tehokkuuden mahdollistajana. Tulet vastaamaan tuotannon töiden suunnittelusta, toteutuksesta ja kustannustehokkaasta ohjaamisesta. Vastuualueellesi kuuluvat linjojen tuotevaihdoksiin liittyvät asennukset, laitteiden ja kiinteistön huollot, varaosahankinnat ja laitehankintaprojektien vetovastuu.

Kehität systemaattisesti ja aktiivisesti tuotannon toimintaa ja sinulla on vetovastuu tuotannon kehitysprojekteissa. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana. Tukenasi on työyhteisö, joka hallitsee koko tuotteistusprosessin tuotekehityksestä laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotantoon.

Sinusta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta, vahvaa ongelmanratkaisukykyä, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä kannustaa ja innostaa muita. Sinulla on tekninen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa. Kokemustasi olet kerryttänyt esim. vastuullisista tuotantotehtävistä, suunnittelusta tai kunnossapito- ja asennustöistä. Laajaa kokemustakin enemmän arvostamme kykyä johtaa ja innostaa sekä halua oppia ja kehittää.

Kansainvälisen työympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi tarvitset hyvät kommunikointitaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Muutama sana meistä

Täällä Loviisan Liljendalissa sinua kollegaksi odottaa 60 hengen osaava porukka, jolla on vauhdikas tekemisen meininki. Teemme töitä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa! Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseviin toimitiloihimme ollaan suunnittelemassa mittavia laajennusinvestointeja.  

Kanssamme pääset mielenkiintoiseen rooliin ja tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. Erinomaisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja tuotteisiimme.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Eezy Personnel konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477. Lunasta paikkasi ja kerro meille 1.3.2020 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Haku alkaa 11. helmikuuta 2020 ja päättyy 1. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)