(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme joukkoomme Kotkan leipomoon

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko työskennellä avoimessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa jokaista arvostetaan aidosti? Oletko valmis hyppäämään menestyvän, kansainvälisen leipomoyhtiön kelkkaan, jossa leivotaan kuluttajien rakastamia leipiä? Jaatko intohimomme leipään ja leivontaan ja haluat kehittää toimintaamme vastuullisesti? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista. 

Etsimme leipomoyhtiö Vaasanin Kotkan leipomoon tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Raportoit tehtävässäsi Suomen tuotantojohtajalle.

Tehtäväkenttäsi

Työskentelet nykyaikaisessa, pitkälle automatisoidussa tuotantolaitoksessa. Tavoitteenasi on saavuttaa korkea tuotelaatu, tuotantotehokkuus sekä alhainen hävikkitaso yhdessä tiimisi kanssa.

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotannon tuloksellisesta toteutuksesta tuotantosuunnitelmien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon esimiestehtävät sekä tuotelaadusta ja työ- ja tuoteturvallisuudesta huolehtiminen. Johdat ja valvot yksikkösi tavoitteellista toimintaa sekä motivoit henkilöstöä saavuttamaan tavoitteet. Esimiehenä olet jatkuvasti organisaation pulssilla, tuot esille työn merkityksellisyyttä ja luot positiivista yhdessä tekemisen meininkiä.

Olet myös mukana kehittämässä tuotantotoimintaa ja koet jatkuvan parantamisen toimintamallin omaksesi. Tuotantopäällikön roolin ohessa vastaat määrätyistä kehitystehtävistä yhdessä muun jatkuvan parantamisen (opex) –tiimin kanssa.

Oletko sinä palapelimme puuttuva palanen?

 Tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tutkinto tai vastaava työkokemus tuotantoympäristöstä/elintarviketeollisuudesta antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Ei kuitenkaan riitä, että hallitset tekniikan, prosessit ja tuotannon pyörittämisen. Edellytämme myös 3-5 vuoden esimieskokemusta, koska johdat ennen kaikkea ihmisiä. On tärkeää, että ymmärrät olevasi palveluammatissa: kun autat työntekijöitämme pääsemään hyviin suorituksiin, koko organisaatio menestyy.

Kaipaamme joukkoomme kollegaa, joka

  • on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja yhteistyökykyinen
  • pystyy reagoimaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä
  • on kehityshenkinen, joustava ja avoin muutokselle
  • osaa kuunnella ja luoda luottamuksen ilmapiiriä myös haastavissa tilanteissa
  • on pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen
  • on rohkea työssään ja tarttuu aktiivisesti haasteisiin.

Lisäksi sinulla on

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
  • vahva tietotekninen osaaminen.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.

Meillä leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.

Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä.

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita. Teemme pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä toimintamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 18.2.2020 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi.

 

Growing together from Field to Fork
Vaasan.fi

Tietoa Lantmännen Unibakesta

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka valmistaa tuotteita niin vähittäiskaupan kuin ateriapalveluidenkin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri joka päivä. Tavoitteemme on tehdä leivän leipomisesta kannattavaa liiketoimintaa valmistamalla ja kehittämällä maukkaita, korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita sekä ratkaisuja – huolehtien samalla tinkimättömästä tuoteturvallisuudesta sekä vastuullisesta tavasta toimia. Lantmännen Unibakella on 36 nykyaikaista leipomoa ympäri maailman. Pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Kuluttaja- ja ateriapalveluasiakkaillemme suunnattu tuotevalikoimamme sisältää vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Schulstad Bakery Solutions, Schulstad, Bonjour, Vaasan, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,1 mrd euroa. Yrityksessä työskentelee yli 6 000 työntekijää 21:ssä maassa.

Lue lisää: www.lantmannen-unibake.com
 

Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja syrjimättömään yrityskulttuuriin. Lantmännen Unibake on työnantaja, joka takaa kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet työskennellä. Emme syrji ketään rodun, kansallisuuden, ihonvärin, syntyperän, uskonnon, sukupuolen, seksuaalisen suuntautuneisuuden, iän, siviilisäädyn, asepalveluksen tai minkään lainsäädännöllä suojatun oikeuden perustella.