(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Mercuri Urval

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme uudelle elintarvikeliiketoiminnalle tuotantopäällikköä. Rooli on keskeinen uuden liiketoiminnan operatiivisessa käynnistämisessä ja jatkuvassa kehittämisessä. Vaikka yritys on uusi, taustalla on vakavarainen, kansainvälinen konserni.

Etsimme uudelle elintarvikeliiketoiminnalle TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat uuden elintarvikeliiketoiminnan tuotannon, laadun ja logistiikan johtamisesta ja kehittämisestä. Toiminnan käynnistämisvaiheessa vastaat alussa tehdasprojektin osalta mm. tilojen muutostöistä, laitteiden asennuksista ja tukiprosessien käyttöönotosta. Vastuullesi kuuluu myös raaka-aineiden kotiinkutsu. Olet avainroolissa prosessien, tuotteiden ja palveluiden jatkuvassa kehittämisessä. Pääset rakentamaan oman tiimisi ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi ja esimiehesi kanssa. Kuulut yksikön johtoryhmään ja raportoit suoraan liiketoiminnan vetäjälle. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tuotanto-organisaation menestyksellisestä johtamisesta prosessiteollisuudesta. Elintarviketeollisuuden tuntemusta ja kokemusta pidämme etuna. Hallitset hyvin projektijohtamisen ja sinulla on kokemusta isojen projektien menestyksellisestä vetämisestä. Sinun on helppo toimia henkilöstön, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Olet oma-aloitteinen ja toimeenpaneva. Sinulla on halua oppia uutta ja kehittää organisaatiotasi. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia ja sinulla on tehtävään sopiva koulutus. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavan ja kansainvälistyneen elintarvikekonsernin palveluksessa. Saat kollegoidesi ja esimiehesi vankan tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.2.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla Fi-14948. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Marika Mertala, puh. 040 7088176.