(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
UK-Muovi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme viihtyisään Iisalmeen

tuotantopäällikköä

tuotannon johtotehtäviin. Tehtävässä vastaat tuotannon sujuvuudesta ja tuotantotavoitteiden saavuttamisesta. Pidät materiaalit ja tuotannon hallinnassa Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmällä ja työskentelet tiiviisti myynnin, huollon ja logistiikan kanssa sekä kommunikoit ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tuotantopäällikön tehtävä edellyttää insinööri- tai DI-koulutusta. Lisäksi tarvitset kokemusta teollisen tuotannon johtamisesta, LEAN-osaamista sekä laatujärjestelmien tuntemusta (ISO 9001, ISO 14001). Viihdyt muuttuvassa ympäristössä ja ymmärrät kokonaisuuksia. Sinulla on kyky työskennellä järjestelmällisesti ja haluat ottaa vastuuta. Olet työyhteisömme arvostettu jäsen ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana jatkuvaa parantamistamme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 20.12.2019 mennessä sähköpostilla matti.aronen@ukmuovi.fi. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista www.ukmuovi.fi. Lisätietoja vireän teollisuuden ja hyvien harrastusmahdollisuuksien Iisalmesta www.iisalmi.fi/byiisalmi.