(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Škoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Olemme voimakkaan kasvun kynnyksellä ja etsimme Otanmäen tehtaallemme ammattitaitoista hitsattujen rakenteiden tuotantopäällikköä.

Sinun ja organisaatiosi tehtävänä on huolehtia siitä, että kiskokalustokokoonpanomme saavat tarvitsemansa tuotteet oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Vastaat itsenäisesti hitsattujen kiskokalustorakenteiden valmistuksesta, aikataulutuksesta sekä yhteistyöstä suunnittelun ja materiaalihallinnan suuntaan. Tuotannon lisäksi huolehdit työturvallisuudesta, henkilöstöjohtamisesta ja kehittämisestä.  Raportoit tehtaanjohtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään.

Ensimmäisiin tehtäviisi kuuluu kiskokaluston tuotannon käynnistäminen Tampereen ja Helsingin uusiin raitiovaunuihin, joiden prototyypit ovat valmistuksen alla. Ensi vuoden aikana aloitamme tuotannon Saksan markkinoille. Toimipaikkasi sijaitsee Kajaanissa, Otanmäen tehtaallamme.

Sinulla on kokemusta hitsattujen rakenteiden tai konepajatuotteiden tuotannosta ja koulutuksesi on insinööri/DI. Motivoidut ihmisten ja toiminnan johtamisesta sekä haluat ylläpitää avointa ja reilua johtamiskulttuuria.

Tuotantopäällikkönämme olet avainasemassa edistämässä ympäristöystävällistä liikennettä sekä kehittämässä suurimittaisen konepajateollisuuden tuotantoa. Olemme voimakkaan kasvun kynnyksellä raideliikenteen kysynnän ja tarjonnan lisääntyessä nopeasti. Valmistamiemme tuotteiden valikoima laajenee, joka lisää entisestään yrityksen monipuolisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän suomalaista huipputeknologiaa valmistavassa kansainvälisessä yrityksessä. Hyvä tekemisen meininki, joustavuus, hyvät kehitysmahdollisuudet ja kestävässä kehityksessä mukana oleminen ovat osa transtechiläistä kulttuuria! Osana kansainvälistä Škoda-konsernia sinulla on mahdollisuus myös kansainväliseen uraan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Juha Laurila, p. 044 975 7848 ja Marika Mertala, p. 040 7088 176. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 16.12.2019.