(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme tuotantopäällikköä asiakkaallemme vastaamaan asiakkaamme tehtaan tuotannon vetämisestä. Tehtävä on erittäin monipuolinen ja pääset vaikuttamaan laajalti tuotannon ja koko liiketoiminnan kehittämiseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

Tuotantopäällikkönä tehtäviisi kuuluu operatiivisesta toiminnasta vastaaminen eli resurssointi, tuotannon ohjaaminen ja investoinneista vastaaminen. Sopivan kokoisessa tuotantoyksikössä saat kokonaisvastuun myös muun muassa henkilöstöhallinnosta, tuotetietokannan ylläpidosta, työsuojelusta sekä asiakasyhteydenpidosta.

Laajan tehtävänkuvasi ansiosta kahta samanlaista päivää ei taatusti tule vastaan. Perehdyt laajasti koko yrityksen toimintaan ja uusiin asioihin jatkuvasti. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja olet avainroolissa toiminnan kehitystyössä ja asiakasyhteistyössä. Roolissasi pääset siis vaikuttamaan ja kehittymään alan monipuoliseksi ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden esimiestehtävistä sekä teknistä koulutusta (esim. prosessitekniikka tai tuotantotalous). Lisäksi toimit sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.