Tuotantopäällikkö
Oy Mannerin Konepaja Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Uudistamme ja kehitämme tuotantoamme ja haemme joukkoomme Hankoon kehityshenkistä ja osaavaa

Tuotantopäällikköä

Vastuullasi on yrityksen tuotanto ja siihen kuuluvat tukitoimet, kuten tuotannonsuunnittelu, osto ja logistiikka. Tuotantomenetelmämme ovat muovin ruiskupuristus ja metallikomponenttien valmistus.  Toimit myös työturvallisuuspäällikkönä ja vastaat laatupäällikkönä Mannerin tuotteiden tunnetusti korkeasta laadusta yhdessä muun organisaation kanssa.

Työskentelet asiakaslähtöisesti, yhteistyökykyisesti ja systemaattisesti toimintaa kehittäen. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana uudistamassa prosesseja ja toteuttamassa yhtiön strategiaohjelmaa.

Menestyt tehtävässä varmimmin, kun sinulla on kokemusta tuotannon esimiestehtävistä ja tuotantotoiminnan kehittämisestä sekä investoinneista tuotantokapasiteetin nostamiseksi. Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen ( ins. / DI ) ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Hangossa sinua odottaa tuotannon noin 30 työntekijää ja kolme työnjohtajaa. Yhdessä motivoituneen työyhteisön kanssa pääset uudistamaan tuotantoa ja rakentamaan tulevaisuuden tehdasta. Esimiehenäsi toimii yhtiön toimitusjohtaja Mikko Lietzen.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Personnel Groupin seniorikonsultti Hannele Larkovuo, puhelin 0400 714 113 ja sähköposti hannele.larkovuo@personnel.fi. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.11.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot