(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Aerial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme nyt joukkoomme osaavaa

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat Kesälahden tehtaan mastotuotannosta sekä teräs- ja alumiinirakenteiden valmistuksesta. Tuotantopäällikkönä vastaat johtamiesi toimintojen osalta prosessien laadusta, hitsauksen koordinoinnista, toiminnan kehittämisestä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa, että Kesälahden tehtaan kapasiteetti, läpimeno sekä toiminnan ja tuotteiden laatu ovat sovitulla tasolla.

Arvostamme aiempaa työkokemusta tehdas- ja konepajaympäristöstä sekä aikaisempaa esimieskokemusta. Tuotantopäälliköltä odotamme valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn. Esimiehenä arvostat työntekijöiden ammattitaitoa ja kehittävällä otteellasi osaat jalostaa tuotantoa kohti tulevaisuuden tarpeita. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi insinööri tai teknikko.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää itseäsi sekä kasvaa roolissasi.

Lisätietoja tehtävästä Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Jätäthän hakemuksesi Personnelin kotisivujen kautta palkkatoivomuksineen viimeistään 30.08.2019 mennessä.