(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme on Suomen suurimpia rakennustuoteteollisuustuotteiden valmistajia, joka toimii tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla ja osana kansainvälistä organisaatiota. He valmistavat betonisia seinä- ja laatastotuotteita, ja tehtaalla työskentelee 160 betonialan ammattilaista. 

He hakevat kauttamme 

TUOTANTOPÄÄLLIKKKÖÄ Forssan tehtaalleen.

Tehtävässäsi vastaat tehtaan päivittäisestä tuotannosta ja sen kehittämisestä, tuotannon laadusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi vastaat erikoiskohteiden läpiviennistä tehtaalla. Toimit työnjohtajien esimiehenä ja sijaistat tehdaspäällikköä. 

Varmistat osaltasi tuotantoedellytykset, työskentelet yhdessä muun organisaation ja asiakkaiden kanssa ja luot mahdollisuuden laadukkaiden ja kustannustehokkaiden elementtien valmistukseen. Lisäksi vastuualueisiin kuuluu työmenetelmien ja -tapojen kehittäminen, joka olennaisena osana pohjautuu Lean-ajatteluun. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- rakennusinsinöörin koulutusta
- aiempaa työkokemusta rakennusalalta sekä esimiestehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- itsenäistä, kehityshakuista ja jämäkkää työotetta
- ongelmanratkaisukykyä, organisointikykyä, paineensietokykyä
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- nykyaikaisia it-taitoja

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitusaika sopimuksen mukaan. 

Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osaavassa organisaatiossa, näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.