(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Kotimainen perheyritys Baba Foods Oy valmistaa Helsingin Konalassa käsityönä Välimeren kasvisruokia. Olet mahdollisesti voinut bongata Baban tuotteita myös lähikaupassasi. Yritys on juuri täyttänyt 5 vuotta ja kasvu jatkuu edelleen kovaa vauhtia! Etsimme täten Baban ripeätahtiseen ja iloiseen keittiöjengiin uusia ahkeria työntekijöitä.

Haussa on sekä vuoropäällikön vastuutason keittiötyöntekijä mieluiten tuotantotalouden ymmärryksellä höystettynä, että tuotantopäällikkö, joka ymmärtää elintarviketeollisuuden prosesseja sekä kokonaisuuksia.

Työnkuvaus:

Vuoropäällikkötason keittiötyöntekijän työ on pääasiassa tuotantokeittiössä tapahtuvaa kasvisruoka-annosten valmistusta (mm. hummus, babaganoush, oliivitahna ja falafel etc.). Annokset ovat Välimeren keittiön tuotteita, jotka valmistetaan yrityksen omalla reseptillä alusta lähtien. Työ vaatii erityisesti fyysistä vahvuutta sekä tarkkuutta. Kokemus vuoropäällikön tehtävistä elintarvikkeiden parissa tai keittiössä katsotaan eduksi. Kokin tutkinto ei ole välttämätön. Tärkeämpää on reipas asenne ja kyky ottaa vastuuta tuotannon tahdissa pysymisestä.

Tuotantopäällikön työhön sisältyy elintarvikepakkaamisen prosesseihin liittyviä tehtäviä. Tuotantopäällikkö ottaa vastuuta vuoropäällikön rinnalla tuotannon prosessien aikataulun mukaisesta etenemisestä ja ohjaa muita. Työ pitää sisällään Baban elintarvikkeiden pakkaamista sekä käsin että koneella, 'parasta ennen' -päivämäärien laskemista sekä kyseisen pakkausprosessin tehostamisen suunnittelua. Tehtävään valittava henkilö voisi esimerkiksi olla tuotantotalouden tai prosessinhoidon opiskelija tai jo vastaavan tutkinnon omaava. Pääasia on, että ymmärrystä elintarviketeollisuuden tuotantoprosesseista löytyy.

Kumpaakin tehtävää koskien toive on, että valittava henkilö pystyisi aloittamaan mahdollisimman pikaisesti. Työajat ovat arkisin klo 6-18 välillä. Nämä ovat neuvoteltavissa, mutta perusvuoro on yleisimmin klo 7-15.

Tehtävä edellyttää:

- täysi-ikäisyyttä

- hygieniapassia

- tiimityöskentelytaitoja ja luotettavuutta

- ahkeraa, tarkkaa ja ripeää otetta työntekoon; ympäristö on hektinen

- fyysinen hyvä jaksaminen on erittäin tärkeää, sillä työ on usein fyysisesti tuntuvaa; painavien säkkien ja pakkien nostelua ym. 

- Toivomme n. 2v kokemusta vastaavasta työstä kumpaakin roolia koskien

- suomen kielen hyvää taitamista

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset välineet ja ohjeet

- kilpailukykyisen palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

- perehdytyksen ja tuen tehtävää varten

- loistavat työkaverit 

- nopeatempoisen arkipäivätyön hyvien yhteyksien varrella olevassa työpaikassa

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja palkkaamme hyvän tyypin nopeastikin! Hae itse tai vinkkaa mahdollisuudesta sopivalle kaverille. Jätä hakemus joko sivujemme kautta oheisesta linkistä tai laita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen ellen.book@workpower.fi. Olemme pikaisesti yhteydessä sopiviin hakijoihin.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

ellen.book@workpower.fi

+358 44 7164 779


Avainsanat: elintarviketeollisuus, Helsinki, Konala, tuotantopäällikkö, vuoropäällikkö, vuorovastaava, tuotantotalous, elintarvikepakkaaja, keittiötyöntekijä, elintarviketyöntekijä, suurtalouskokki