TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ lääke- ja ravintolisätehtaillemme Hämeenlinnaan

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotantolaitoksiemme tuotantolinjojen toimivuudesta sekä tuottavuuden kehittämisestä yhdessä huolto-osastomme ja tuotannon työnjohtajien kanssa.

Etsimämme henkilö omaa periksiantamattoman asenteen, hallitsee kirjallisen dokumentoinnin ja osaa ratkoa ongelmia. Hänen kykenee kannustamaan alaisiaan tulokselliseen toimintaan, rakentaa hyvää tiimihenkeä sekä hallitsee erilaiset vuorovaikutustilanteet.

Odotamme hakijalta englanninkielen taitoa ja konetekniikan osaamista sekä kokemusta valmistavasta teollisuudesta. Lisäksi tuotantopäälliköllä tulee olla työhön soveltuva koulutus (esim. teknikko, insinööri tai DI). Aiempi kokemus esimiestehtävistä on etu paikkaa haettaessa, mutta oikea asenne on sitäkin tärkeämpää.

Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen recruitment@vitabalans.com otsikolla "Tuotantopäällikkö".

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Juuso Karvanen puh 040 516 6920 ennen 5.7 ja uudelleen 29.7 jälkeen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278788
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Hämeenlinna