(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä tuotantopäällikköä 
vastaamaan Bonava Suomen tuotannon projektijohdon operatiivisesta toiminnasta alueenaan Tampere, Turku ja Oulu.

Sinun roolisi

Tuotantopäällikkönä tuet Tampereen, Turun ja Oulun alueen työpäälliköitä projektikohtaisten haasteiden ratkaisemisessa, aloitusedellytysten varmistamisessa ja kustannusten ennustamisessa. Lisäksi haet aktiivisesti vaihtoehtoisia ratkaisuja rakennuskustannusten alentamiseksi. Alueorganisaation tuotantopäällikkönä teet myös tiivistä yhteistyötä pääkaupunkiseudun tuotantopäällikön sekä teknisen toimiston päällikön kanssa tuotantoon liittyvissä asioissa.

Työskentelyalueenasi on Tampere, Turku ja Oulu. Kotipaikkakuntasi olisi ihanteellisesti joko Tampere tai Helsinki. Tehtävä edellyttää matkustamista arviolta kahtena päivänä viikossa.

Tuotantopäällikkönä vastaat Bonavan tuotannon projektijohdon operatiivisesta toiminnasta tuotantojohtajan/aluejohtajan alaisuudessa:

  • tuet ja johdat työpäälliköitä
  • olet mukana parantamassa tuotannon tehokkuutta ja rakentamisen tapoja
  • tuet projektiorganisaatiota tuotannon haasteiden ratkaisemisessa ja projektien kustannusten hallinnassa sekä parannat kustannusennusteiden tarkkuutta
  • johdat ja varmistat uusien toimintatapojen ja VDC-järjestelmien käyttöönottoa yhdessä teknisen toimiston päällikön kanssa

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta monipuolisesta rakentamisen johtamisesta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla hyvät tiimityö- ja neuvottelutaidot, näyttöjä muutosjohtamisesta sekä pitkäjänteisyyttä varmistaa, että asiat hoituvat loppuun saakka. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne sekä intohimoa ja näkemystä saada aikaan kehitysloikka rakentamisen toimintatavoissa. Esimiehenä olet jämäkkä ihmisten johtaja, jolla on kyky motivoida ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti ja kehittämään projektien toimintatapoja.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja – sekä rakentamisen tehokkuusloikkaa – osana tavoitteeseen sitoutunutta ja innostunutta henkilöstöämme.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Peltonen, ilpo.peltonen@bonava.com

Rakenna Tulevaisuutesi