(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Tankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme tehtaallemme Ähtäriin

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet vastaamaan tehtaamme päivittäisestä toiminnasta yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Etsimämme tuotantopäällikkö on osallistuva ja operatiivisesta tekemisestä syttyvä esimies, jolla on teknisen näkökulman lisäksi ymmärrystä myös modernista johtamisesta. Vedettäväksi saat 40 hengen ammattilaisen tiimin ja keskeisimpiä tehtäviäsi päivittäisen johtamisen lisäksi tulee olemaan tuottavuuden ja laadun kehittäminen.

Olet motivoiva ja kehittävä henkilöjohtaja ja tiedät miten kehittyvää tuotanto-organisaatiota johdetaan. Tehtävässä tulet tarvitsemaan kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen, olennaisen oivaltamista sekä vahvaa organisointi- ja toimeenpanokykyä. Hyödynnät sujuvasti toiminnanohjausjärjestelmän suomia mahdollisuuksia sekä tunnet hyvin eri hitsaus- ja levytyötekniikat. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja hallitset hyvin englannin kielen.

Tankki Oy tarjoaa valitulle henkilölle näköalapaikan ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen alansa merkittävässä perheyrityksessä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Lisätietoja yllämainituista tehtävästä antavat Tankki Oy toimitusjohtaja Antti Rantala p. 040 561 32 70, antti.rantala@tankki.fi  tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.6.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.