(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Oletko innostava ja ihmisläheinen, muut mukaan saava esimies, jolle erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on kunnia-asia? Oletko innokas kehittäjä, joka etsii onnistumisia aidosti yhdessä henkilöstön kanssa? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta tuotannon esimiehenä toimimisesta? Jos vastasit kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vastaamaan Turun Runosmäen palvelukeskuksen työvaate-, matto- ja käsipyyhepesulan operatiivisesta toiminnasta.

Tuotantopäällikkönä johdat ja kehität pesulaprosessia yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat pesuloiden toiminnasta, operatiivisesta tuloksesta, resursoinnista ja palvelun tuottamisesta yhdessä palveluesimiesten kanssa. Tehtävässä varmistat, että tuotantoprosessimme tukee parhaalla tavalla kasvustrategiamme toteutumista. Vastaat tiimisi kanssa yhdessä noin 50 henkilön työsuhdeasioista sekä henkilöstön ja yhteisten toimintatapojen kehittämisestä.

Menestymisen edellytykset 

Etsimämme tuotantopäällikkö on osallistuva ja operatiivisesta tekemisestä syttyvä esimies, jolla on välittävä We care -asenne arjen johtamisessa. Esimiehenä olet kannustava ja helposti lähestyttävä, mutta tarvittaessa myös jämäkkä ja rohkeasti epäkohtiin puuttuva. Työskentelet suunnitelmallisesti, hallitset isompia kokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi hankalissakin tilanteissa. Työ on ajoittain nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä vaativaa, joten joustavuus ja hyvä paineensietokyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.  

Mitä tarjoamme sinulle?

Vaikka olemme globaalisti toimiva suuryritys, toimintaamme leimaa ihmisläheisyys ja mutkaton yrityskulttuuri; meillä henkilöstöstä pidetään aidosti huolta. Vakavaraisena perheyrityksenä teemme pitkäjänteistä työtä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa saat johtaa ja kehittää toimintaamme yhdessä tiimisi kanssa. Meillä kannustetaan kokeilemaan rohkeasti uusia ideoita ja toimintamalleja. Avuksesi saat koko organisaation tuen sekä loistavat kollegat, jotka auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kiinnostuitko? Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, palvelupäällikkö Pirita Laine (pirita.laine@lindstromgroup.com, puh. 040 751 9776) auttaa mielellään. Piritan tavoitat puhelimitse 10.6.2019 klo 15.00-16.00. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 15.6.2019.