(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Oy Matkahuolto Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme Oulun Matkahuoltoon energistä tulosvastuullista

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Oulun logistiikkaterminaalista ja pakettipalveluterminaalista. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Tuotantopäällikkönä varmistat parhaan asiakaspalvelukokemuksen johtamalla nouto-, toimitus- ja lähetysprosesseja. Ohjaat palvelujen toteutumista määriteltyjen palvelu-, kustannus- ja laatustandardien mukaisesti. Jatkuvan kehittämisen mallin ja kehittämistoimenpiteiden tuloksellisen toteutumisen johtaminen toimipisteissä on tuotantopäällikön vastuulla. Tärkeä osa tehtävääsi on tukea myynti- ja asiakkuusprosesseja määriteltyjen toimintamallien mukaisesti ja tuotannon liiketoimintayksikköä tukien.

Odotamme:

  • vähintään viiden vuoden logistiikan esimieskokemusta kuljetustoimintojen johtamisesta
  • erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja ja valmentavaa otetta johtamisessa
  • vähintään viiden vuoden kokemusta työskentelystä osana toimipaikkaverkostoa niin, että vastuullasi on ollut useampi yksikkö. Arvostamme kokemusta hub-toiminnosta.
  • näyttöjä onnistuneesti johdetusta kuljetus- ja projektitoiminnasta tuotantofunktiossa sekä yksikön ylittävien toimintamallimuutosten tuloksellisesta läpiviennistä
  • kokemusta toimintaprosessien implementoinnista ja ohjeiden tekemisestä
  • kokemusta projektijohtamisesta

Tarjoamme:

Hyvän perehdytyksen tehtävään ja mukavan työyhteisön tuen vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tuotantopäällikkönä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa.

Kiinnostuit? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.5.2019 mennessä osoitteeseen matti.lukka@matkahuolto.fi. Otsikoi viestisi Tuotantopäällikkö. Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian.