(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Oy Matkahuolto Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

 

Haemme Vantaalle Matkahuoltoon energistä tulosvastuullista

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Vantaan logistiikkaterminaalista. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Tuotantopäällikkönä varmistat parhaan asiakaspalvelukokemuksen johtamalla nouto-, toimitus- ja lähetysprosesseja. Ohjaat palvelujen toteutumista määriteltyjen palvelu-, kustannus- ja laatustandardien mukaisesti. Jatkuvan kehittämisen mallin ja kehittämistoimenpiteiden tuloksellisen toteutumisen johtaminen toimipisteissä on tuotantopäällikön vastuulla. Tärkeä osa tehtävääsi on tukea myynti- ja asiakkuusprosesseja määriteltyjen toimintamallien mukaisesti ja tuotannon liiketoimintayksikköä tukien.

Odotamme:

  • vähintään viiden vuoden logistiikan esimieskokemusta kuljetustoimintojen johtamisesta
  • erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja ja valmentavaa otetta johtamisessa
  • vähintään viiden vuoden kokemusta työskentelystä osana toimipaikkaverkostoa niin, että vastuullasi on ollut hub-yksikkö
  • näyttöjä onnistuneesti johdetusta kuljetus- ja projektitoiminnasta tuotantofunktiossa sekä yksikön ylittävien toimintamallimuutosten tuloksellisesta läpiviennistä
  • kokemusta toimintaprosessien implementoinnista ja ohjeiden tekemisestä
  • kokemusta projektijohtamisesta

Tarjoamme:

Hyvän perehdytyksen tehtävään ja mukavan työyhteisön tuen vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tuotantopäällikkönä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa.

Kiinnostuit? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.5.2019 mennessä osoitteeseen jari.vainio@matkahuolto.fi. Otsikoi viestisi Tuotantopäällikkö. Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian.