(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme on Suomen suurimpia rakennustuoteteollisuustuotteiden valmistajia, joka toimii tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla ja osana kansainvälistä organisaatiota.

He hakevat kauttamme kokenutta

TUOTANTOPÄÄLLIKKKÖÄ Forssan tehtaalleen.

Tehtävässäsi vastaat tuotannon päivittäisestä johtamisesta, kehittämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä tuotannon laadusta ja laadun johtamisesta yhdessä tehdaspäällikön kanssa. Toimit työnjohtajien esimiehenä.

Varmistat osaltasi tuotantoedellytykset, työskentelet yhdessä muun organisaation ja asiakkaiden kanssa ja luot mahdollisuuden laadukkaiden ja kustannustehokkaiden elementtien valmistuksen. Lisäksi vastuualueisiin kuuluu työmenetelmien ja -tapojen kehittäminen, joka  olennaisena osana pohjautuu Lean-ajatteluun. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- rakennusinsinöörin koulutusta, vaativan betonityönjohtajan FISE-pätevyys luetaan eduksi
- aiempaa työkokemusta rakennusalalta sekä esimiestehtävistä vähintään 5 vuoden ajalta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- tsenäistä, kehityshakuista ja jämäkkää työotetta
- ongelmanratkaisukykyä, organisointikykyä, paineensietokykyä
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- nykyaikaisia it-taitoja

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitusaika sopimuksen mukaan. 

Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa osaavassa organisaatiossa, näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.