(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt tuotantopäällikköä Mikkelin Ristiinassa sijaitseville Pelloksen vaneritehtaillemme.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän maailman johtavassa vaneritehdasyksikössämme. Työssäsi sinulla on kokonaisvastuu yhdestä tuotantolinjasta. Pääset työssäsi kehittämään osaltasi koko Pellosta sekä tekemään yhteistyötä osaavien kollegoiden sekä sisäisten ja ulkoisten toimintojen kanssa. Tulet työskentelemään osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 600 henkilön työyhteisöä Pelloksella.” Juhani Tenhunen, tehtaanjohtaja, UPM Pellos

Mitä teet

Tuotantopäällikkönä vastaat yhden tuotantoyksikömme turvallisuudesta, henkilöstöasioista sekä tuotanto- ja kustannustehokkuudesta ja näiden kehittämisestä. Lisäksi vastaat investointien valmistelusta ja onnistuneesta toteutuksesta. UPM:n arvojen mukainen hyvä esimiestyö on myös keskeinen osa toimenkuvaasi.

Kuka olet

 • Sinulla on diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaavat tiedot, sekä yli viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Sinulla on kyky johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä koko tuotannon organisaatiota
 • Sinulla on kokemusta tuotannon kehitystehtävistä ja investointiprojekteista ja tunnet vaneriprosessia
 • Olet sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja siihen liittyviin menetelmiin
 • Olet yhteistyökykyinen
 • Sinulla on hyvät suomen ja englannin kielen taidot
 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot
 • Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi globaalissa metsäteollisuusyrityksessä

Tuotantopäällikkönä raportoit UPM Pelloksen tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Juhani Tenhunen, juhani.tenhunen@upm.com, puh. 0400728824. Yhteydenotot 25.1.2019 klo 9-10 sekä 28.1.2019 klo 9-10.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.1.2019 mennessä.

Kaikissa hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 020 414 6600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.