(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Haemme Imatran tehtaille tuotantopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Meillä Metsäteollisuudessa menee hyvin ja etsimme jatkuvasti uusia aktiivisia kykyjä Imatran tehtaille. Haemme Tuotantopäällikköä vastuualueelle Tainionkosken tehdas, jonka tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat Kartonki-, paperikone ja sellun tuotanto. Alueella työskentelee 100 ammattilaista.

Tuotantopäällikkönä vastaat Tainionkosken tehtaan käyttöorganisaation ja henkilöstön ohjaamisesta. Lisäksi vastaat turvallisuuden, tuotanto- ja kustannustehokkuuden sekä laadun ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä vastuualueesi investoinneista. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Tehtävävaatimukset

Odotamme sinulta liiketoiminnan tunnuslukujen ymmärrystä sekä asiakaslähtöisyyttä. Etsit aktiivisesti ratkaisuja, omaat erinomaiset yhteistyö- ja organisointitaidot sekä hyvät viestintätaidot. Pystyt innostamaan toiminnallasi myös muuta henkilöstöä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme tuntemusta kartonki- ja sellutuotannon prosesseista ja kunnossapitotoiminnoista. Sinulla on alalle sopiva korkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto esim. jalostus-, prosessi-, paperi-/kartonkiteknologiasta.

Haemme esimiestehtävässä johtamiskokemusta hankkineita tiimipelaajia, joilla on kokemusta tuotannon kokonaisvaltaisesta johtamisesta sekä näyttöä tuloksekkaasta esimiestoiminnasta, tuotanto-, kustannustehokkuuden systemaattisesta kehitystoiminnasta sekä muutoshankkeiden läpivienneistä. Energinen, aikaansaava ja muutoshakuinen asenne ovat tehtävän perusedellytyksiä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 30.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yksikön johtaja Jari Tiura, jari.tiura@storaenso.com

HR Manager Mikko Satomaa, mikko.satomaa@storaenso.com

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Lue lisää Asuimatralla.fi