(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Comforta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Oletko inspiroiva ja muut mukaan saava esimies? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan aidosti yhdessä henkilöstön kanssa? Onko asiakaslähtöisyys keskiössä kaikessa mitä teet? Jos vastaus on kyllä, niin voit hyvinkin olla etsimämme henkilö vetämään Comfortan Pietarsaaren palvelukeskusta.

Tehtävässä johdat ja kehität Pietarssaaren yksikön toimintaa ja vastaat sen operatiivisesta tuloksesta, resursoinnista, pesulapalvelun tuottamisesta, asiakashoidosta ja kunnossapidosta. Rekrytoit oikeat henkilöt tehtäviin, kehität heitä aktiivisesti ja vastaat työsuhde- ja työturvallisuusasioista.

Sinulla on opintojen päättymisen jälkeen kertynyt jo muutaman vuoden näytöt esimiestyöstä. Olet asiakaslähtöinen kehittäjä, joka tuntee tuotantotyön ja asiakasrajapinnan vaatimukset. Olet tuloshakuinen, kustannustietoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit suunnitelmallisesti, hallitset kokonaisuudet ja pystyt reagoimaan nopeasti tilanteiden muuttuessa. Koulutuksesi on esimerkiksi insinöörin tai tradenomin tutkinto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnetussa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jolla on toimiva konsepti, kattava perehdytys ja tyytyväiset asiakkaat. Huolehdimme henkilöstöstä ja sitoudumme heidän kehittämiseen.

Oletko etsimämme uusi tuotantopäällikkö? Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Laitinen, 040 547 8247. Timon tavoitat parhaiten 15.8. klo 13.00-16.00, 20.8. klp 8.00-10.00 ja 22.8. klo 13.00-16.00. Hae tehtävään sähköisen hakulomakkeemme kautta 22.8.2018 mennessä.