(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Oletko tuotannon ammattilainen?

Martelan Kiteen tehdas (Kidex Oy) hakee TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ johtamaan ammattilaisista koostuvia tuotantotiimejä. Tehdas valmistaa laminaatti- ja MDF-komponentteja kokoonpanotehtaallemme.

Tuotantopäällikön tehtäviin kuuluvat mm. tehtaan kapasiteetin varmistaminen, laadunhallinta ja yhteydet toimittajiin. Esimiehenä vastuullasi on myös tuotantohenkilöstön johtaminen sekä toiminnan ja turvallisuuden kehittäminen.

Henkilönä olet päättäväinen ja organisaatiokykyinen tiimipelaaja. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen osaaminen on meille tärkeää. Arvostamme kokemustasi esimiehenä, osaamista tuotannonohjausjärjestelmistä ja alan teknistä tuntemusta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän. Meillä pääset vaikuttamaan tehtaan operatiiviseen toimintaan kokonaisuudessaan ja saat ison joukon Martelalaisia osaajia ympärillesi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Tuotantojohtaja Tiina Bordi
puh. 050- 576 7167, tiina.bordi@martela.com, niin kerromme sinulle lisää tehtävästä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen 20.07.2018 mennessä osoitteeseen: timo.riissanen@personnel.fi. Otsikoi hakemuksesi nimikkeellä: ”tuotantopäällikkö Kidex”

Ja lisää yrityskuvausta löytyy internet-sivustoltamme:
https://www.martela.fi/martela-tyonantajana

Löydät meidät myös: Youtube, Facebook, Martela Blog, LinkedIn,  Pinterest, Twitter, Instagram