(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

ETSIMME VALTORIIN TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko päästä tekemään yhteistyötä Valtion merkittävien toimialojen ja virastojen parissa? Nyt Valtori etsii tuotekohtaista tuotantopäällikköä loistaville näköalapaikoille valtionhallinnon toimintoihin!

Asiakkaamme toimivat meidän jokaisen ja Valtiomme parhaaksi, ja tuottavat toimintoja ja turvaavat meidän jokaisen arkipäivää. Siksi on selvää, että Valtorilta he odottavat toiminnan tuloksellisuutta, laadukkaita palveluita, proaktiivista otetta ja palvelutuotantoon liittyvän kokonaisvastuun kantamista.

Mikäli Sinua kiinnostaa olla vaikuttamassa ja huolehtimassa, että voimme vastata asiakkaidemme odotuksiin, niin siihen tarjoamme loistavan tilaisuuden.
Tuotantopäällikkönä vastaat Valtorin käyttöpalvelut yksikön, VAKA-palveluiden palvelulupauksen mukaisesta tuottamisesta. Vastuullasi on häiriötön jatkuva palvelu, palvelun kehittäminen sekä asiakastyytyväisyys.

Johdat ja kehität palveluiden tuotanto-organisaatiota yli yksikkörajojen sisältäen sekä sisäiset että ulkoiset toimittajat ja toimijat. Vastaat palvelun muutos-, häiriö- ja ongelmanhallinnan operatiivisesta johtamisesta ja olet aktiivisesti mukana tuotekehityksessä. Vastaat siitä, että asiakkaat siirtyvät laadukkaasti ja hallitusti käyttöönottoprojektilta jatkuvaan palveluun. 

Hakijalta odotamme:
• Aktiivista otetta ja oma aloitteellisuutta.
• Halua kehittää sekä tehostaa palveluiden toimintaa ja tuottavuutta.
• Olet määrätietoinen.
• Näyttöä usean vuoden tuloksellisesta työskentelystä vastaavan tyyppisistä tehtävistä.
• Näyttöä johtamistehtävistä yleisesti (projektit, asiantuntijat, operatiivinen toiminta).
• Ymmärrystä ja osaamista asianhallintajärjestelmistä ja/tai toiminnanohjausjärjestelmistä.
• Erinomaiset sosiaaliset-, neuvottelu–, yhteistyö- ja organisointitaidot.
• Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.
• Soveltuvaa koulutusta.
• ITIL osaamista.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on lokakuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 3.8.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-677-2018).

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Marko Altonen
Matkapuhelin : Lisätietoja tehtävästä 25.6.-13.7.
Puhelin: 050 3314641

Ryhmäpäällikkö Juha Honkanen
Matkapuhelin : Lisätietoja tehtävästä 23.7. alkaen
Puhelin: 050 453 2663