(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt Tuotantopäällikköä UPM Kaukaan sellutehtaallemme Lappeenrantaan.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Mitä teet

Tuotantopäällikkönä vastaat sellutehtaan käyttöorganisaation ja henkilöstön johtamisesta. Lisäksi vastaat vastuualueesi investoinneista sekä turvallisuuden, tuotanto- ja kustannustehokkuuden sekä laadun ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Tuotantopäällikön  vastuualueeseen kuuluu sellutehtaan kuidunvalmistus käsittäen puunkäsittelyn, kuitulinjat ja kuivauskoneet sekä sellunvarastotoiminnot. Raportoit tehtävässä tehtaanjohtajalle ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen.

Kuka olet

  • Sinulla on diplomi-insinöörin tai vastaavan tutkinto ja yli viiden vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä
  • Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon kehitystehtävistä ja investointiprojekteista sekä selluprosessin tuntemusta
  • Viestit suomen lisäksi erinomaisesti myös englanniksi
  • Sinulla on kykyä johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä kykyä ideoida uutta ja johtaa muutosta
  • Olet sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja siihen liittyviin menetelmiin
  • Turvallisuuden edistäminen on keskeinen osa työtäsi ja haluat saavuttaa erinomaisia turvallisuustuloksia
  • Toimit yhteistyökykyisesti henkilöstön kanssa
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla vahvat ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot
  • Olet kiinnostunut kehittymään globaalissa metsäteollisuusyrityksessä

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tehtaanjohtaja Vesa Volmari, puh. 0405261389 tai työsuhteeseen liittyvissä asioissa henkilöstöpäällikkö Kai Latvala, puh. 0405899508.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.7.2018. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.