(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
Componenta Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Nykyinen tuotantopäällikkömme siirtyy uusiin tehtäviin organisaatiomme sisällä. Etsimme sen johdosta Karkkilan tuotantoyksikköön

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat tuotannosta, tuotannonsuunnittelusta sekä tilaus-toimitusprosessista. Teet tiivistä yhteistyötä kunnossapidon, laadun sekä tuote- ja tuotannonkehityksen kanssa. Toimitusvarmuus, laatu ja työturvallisuus ovat tärkeässä osassa tehtävää. Tehtävässäsi raportoit valimon johtajalle ja olet valimon johtoryhmän jäsen.

Sinulta edellytämme:

  • soveltuvaa koulutusta (insinööri/DI)
  • laatu- ja työturvallisuusajattelua
  • kokemusta ja näkemystä tuotannon johtamisesta
  • hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja
  • kokemusta Lean-menetelmistä sekä 5S-toiminnasta ja niiden käyttöönotosta

Toimintatyyliltäsi olet joustava, pystyt työskentelemään paineenkin alla itsenäisesti ja pysyt aikatauluissa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja jämäkkää esimiestyöskentelyä.

Aikaisempi kokemus valimosta, valua käyttävästä teollisuudesta ja metallurgiasta ovat eduksi. Kielitaitona edellytämme sujuvan suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Tulosyksikön johtaja Niku Nurmi, puh. 050-529 4958.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.6.2018 mennessä osoitteeseen tuotantopaallikko@componenta.com. Merkitse viestikenttään ”Tuotantopäällikkö, Karkkila”.