(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme tuotantopäällikköä DNA:n Tietohallinto ja IT -yksikköön Tuotannon ohjaus -osastolle Helsinkiin

Pääasiallinen tehtäväsi on varmistaa vastuullasi olevien tietojärjestelmien tuotannon häiriötön toiminta, raportoida tuotannon laadusta, huolehtia vikaprosessin optimaalisesta toiminnasta ja ohjata operatiivisten tehtävien suoritusta. Osa-alueita ovat mm. laskutus- ja asiakashallintajärjestelmät sekä TV-palvelujen käyttöliittymät, että taustajärjestelmät.

Työhön kuuluu myös vikatikettien käsittely sekä huolehdit siitä, että järjestelmiin tehtävät muutokset viedään tuotantoon hallitusti ja kehität toimintamalleja jatkuvasti paremmiksi ja yhtenäisemmiksi. Tuet osaltasi DevOps-työkalujen käyttöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä seuraavista osa-alueista: OS (Linux/Windows), Hardware, Tietoliikenne, Tietoturva, ITIL ja tietokannat.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulu-/AMK-tutkinto tietotekniikan tai -liikenteen alueelta. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä, rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten -kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork  

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilari Numminen, puh 044 0442101, ilari.numminen@dna.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 22.5.2018 oheisen linkin kautta.