(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Haluatko mukaan kasvuun ja päästä vaikuttamaan? Onko Lean sinulle tuttu työkalu?

Haemme vahvassa kasvussa olevaan konepajayritykseen Iisalmeen tuotantopäällikköä, joka kuuluu johtoryhmään. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tuotantopäällikön päätehtävänä on esimiestyö sekä tuotannon suunnittelu ja kehittäminen, kapasiteetin ja läpimenoaikojen hallinta ja tehostaminen. Myös investointi- ja kehitysprojektit liittyen esim. raportointiin tai menetelmäkehitykseen kuuluvat hänen tehtäviinsä. Tuotantopäällikkö raportoi toimitusjohtajalle.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja kokemusta tuotannon ohjaamisesta mielellään konepajateollisuudesta. Lean osaaminen ja kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Myös englannin ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Olet ajan hermolla tekniikan kehittymisestä ja kehittämisestä ja panet asiat tapahtumaan.

Emme hae henkilöä, joka

  • istuu toimistossa ja ohjaa tekemistä sieltä

  • joka välttelee käytännön ongelmia ja niiden ratkaisemista

  • joka paineessa hukkaa fokuksen ja kykynsä tehdä päätöksiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden puskea hommia reilussa hengessä. Pääset paukkutelemaan henkseleitä, kun olet saanut asiat tapahtumaan eli tässä sinulla on tilaisuus käytännön läheiseen työskentelyyn ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen onnistumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.