(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ
K-Patents Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Haemme esimiestä tuotantopäällikön tehtävään.

Tehtävässä vastaat tuotteidemme kokoonpano- ja testaustoimintojen päivittäisestä johtamisesta sekä näihin liittyvien prosessien kehittämisestä. Vastuullasi on myös tuotannon valmistusdokumentaation hallinta. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tilauskäsittelyn, logistiikkatoimintojen, myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Osallistut tuotemuutosten toteuttamiseen ja niiden implementointiin tuotannossa. Sinulla on kokemusta nykyaikaisista valmistustekniikoista ja -toiminnoista teknologiayrityksessä.

Edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla diplomi-insinöörin tutkinto esim. sähkötekniikasta, mekaniikasta, automaatiosta tai elektroniikasta sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Haemme positiivisella asenteella varustettua esimiestä, joka tarvittaessa haastaa rakentavasti meitä kehittymään. Hahmotat kokonaisuuksia, viet asioita oma-aloitteisesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Toimit hyvässä yhteistyössä yrityksen eri osastojen ja erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, joten suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi tulee olla hyvä. Arvostamme kokemusta LEAN-tuotannosta, ERP -järjestelmähankkeista sekä laatujärjestelmistä.

Tarjoamme

Mukavat kollegat mielenkiintoisessa ja kasvavassa B2B-yrityksessä, hyvät henkilöstöetuudet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti maailmanlaajuisesti toimivassa teknologiayrityksessä.

Hakeminen

Lisätietoja antaa tuotantojohtaja Arto Hämäläinen, p. 0400 421 213 varmimmin tiistaina 8.5. klo 13-17. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.5. mennessä osoitteeseen rekry@kpatents.com.