(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling and Waste Solutions tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus- ja ympäristörakennuspalveluita.

 

Työnkuvasi

Etsimme toimintamme vahvistukseksi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan operatiivisen toiminnan ohjaamisesta ja suunnittelusta toimipisteissämme Turun talousalueella. Ekopartnerit Turku Oy on Fortum Waste Solutions Oy:n ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n omistama Turun talousalueella toimiva ympäristönhuoltoalan yritys. Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä järjestelmäratkaisuja alueen elinkeinoelämälle. Henkilöstömäärä on 14 ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 10,4 milj. €.

Tehtävänkuva tulee painottumaan toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun sekä turvallisuustavoitteiden määrätietoiseen toteuttamiseen. Valittava henkilö tulee työskentelemään tuotannon esimiehenä sekä vastaa oman tiiminsä toiminnoista ja tuloksesta johtoryhmätasolla.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavia ja vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisella ja kasvavalla toimialalla sekä mahdollisuutta kehittyä alan osaajaksi.

 

Odotamme sinulta

Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Pystyt viemään samanaikaisesti useampia asioita eteenpäin eikä otteesi herpaannu kiireessäkään. Excel ja erilaiset laskelmat eivät tuota sinulle vaikeuksia etkä kainostele osallistua tuotannon ohjaukseen kenttäolosuhteissa. Pitkää työkokemusta enemmän arvostamme aitoa halua oppia uutta sekä valmiuksia kehittyä kiertotalouden ammattilaiseksi.

Jätehuoltoalan tuntemus on etu, mutta sitä tärkeämpää on:

• tekninen osaaminen ja taito hahmottaa kokonaisuuksia

• kykyä työskennellä myös englannin kielellä

• kokemus tuotannon ohjauksesta sekä erilaisista tuotantoa tukevista laskelmista

• oikea asenne ja hyvät sosiaaliset taidot

• rohkeus ja kyky tuottaa uusia, tuoreita ideoita kehittääksemme ratkaisuja kohti puhtaampaa maailmaa

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta1.5.2018 mennessä. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen toimitusjohtaja Kalle Mäki, puhelimitse 010 7551 564 perjantaina 20.4. ja tiistaina. 23.4 klo 13:00-15:00.

Teemme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Vaatimuksena työhön valitulla henkilöllä on turvallisuusselvityksen läpäiseminen.