(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Toiminnan jatkaessa vakaalla kasvu-uralla etsimme nyt henkilöä Otanmäkeen

johtamaan metallirakenteiden tuotantoa

Vastaat n. 250 konepaja-ammattilaisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tuotantomme on organisoitu kahteen osastoon: kokoonpano/käyttöönotto sekä nyt tarkastelussa oleva metallirakenteet. Sinun ja organisaatiosi vastuulla on huolehtia siitä, että sopimusvalmistusasiakkaamme ja kiskokalustokokoonpanomme saavat tarvitsemansa tuotteet oikeaan aikaan, ja että toiminta on kustannustehokasta ja turvallista. Raportoit suoraan tehtaanjohtajalle.

Etsimme henkilöä, jolla on hyvä kokemus ja näkemys konepajan tuotannollisesta toiminnasta, mutta ennen kaikkea hyvä kokonaisuuden hahmottamisen kyky sekä hyvät johtajavalmiudet. Transtech Oy:ssä arvostetaan avointa ja reilua johtamiskulttuuria, jossa jokainen organisaation jäsen haluaa ja pystyy tuomaan oman panoksensa yrityksen menestyksen eteen ja samalla menestymään ja kehittymään itsekin.

Tarjoamme merkittävän tehtävän suomalaista huipputeknologiaa edustavassa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Hyvä tekemisen meininki, joustavuus, hyvät kehitysmahdollisuudet ja kestävässä kehityksessä mukana oleminen ovat osa transtechiläistä kulttuuria!

Lisätietoja tehtävästä antaa POMONA Consultingin seniorikonsultti Jarmo Savenius, puh. +358 400 840 454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 06.04.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi. Hakemukseen tunnus ”Transtech”.