(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Etsimme nyt sinua, erinomainen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

vastaamaan Apetit Ruokaliiketoiminnan Tuoretuoteryhmän Kivikon tuotantolaitoksen tuotannosta. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Kivikossa.

Tuotantopäällikkönä toimit tuotannnon vetäjänä, vastuullasi ovat tuotanto ja tuotannonsuunnittelu. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Vastaat tuotannosta ja sen kehittämisestä siten, että sille asetetut tehokkus, määrä, laatu sekä henkilöstöön, työturvallisuuteen ja ympäristöasioihin liittyvät tavoitteet saavutetaan.

Sinulla on soveltuvaa esimieskokemusta sekä toimihenkilöiden että työntekijöiden osalta, osaamista lean-työkaluista ja niiden käyttöönotosta sekä merkittävää työkokemusta elintarviketuotannosta. Omaat hyvät esimies- ja työryhmätyöskentelytaidot.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tarvitset tehtävässä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Apetit tuoretuoteryhmässä innostavan ja motivoivan työympäristön. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuore- ja pakastetuoteryhmän johtaja Markku Iivonen, p. 040 533 0212.

Hae paikkaa 18.2. mennessä täyttämällä oheisen linkin kautta löytyvä sähköinen hakemuslomake, tai kotisivujemme kautta osoitteessa www.apetitgroup.fi > Apetit-uralle.