(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö vakitukseen työsuhteeseen Afore Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  Afore Oy on Liedossa ja Helsingissä toimiva yritys, jonka päätuotteina ovat edistyneet testauslaiteratkaisut mikroelektronisten antureiden (MEMS) testaukseen ja kalibrointiin sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöidyt tuotantoautomaatiolaitteet.  Afore kuuluu osana Singaporelaiseen pörssiyhtiö AEM Holdingsiin. Afore on voimakkaasti kasvuhakuinen ja tavoitteidensa saavuttamiseksi vahvistaa organisaatiotaan. 
 
Etsimme nyt asiakkaallemme Afore Oy:lle Lietoon ammattitaitoista TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ. Kyseessä on suora rekrytointi asiakkaallemme ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjolla on upea työmahdollisuus alan arvostetun yrityksen palveluksessa innovatiivisten tuotteiden parissa.
 
Toivomme sinulta:
•    Koneinsinöörin, vai vastaavaa soveltuvaa koulutusta
•    Aiempaa kokemusta räätälöityjen tuotteiden tuotannon työnjohtotehtävistä teollisuuden alalla
•    Henkilönä olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, jämäkkä ja järjestelmällinen. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet pitkäjänteisesti motivoimaan tiimisi ponnistelemaan kasvun ja yhteisten tavoitteiden eteen. Siedät hyvin kiirettä työssäsi ja toimit rauhallisesti myös paineen alla.
•    hyviä Office-ohjelmien käyttötaitoa sekä Solidworks-ohjelman perustaitoja
•    työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, tulet työssä toimeen myös englanniksi
 
Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia tuotannon esimiestehtäviä. Tuotantopäällikkönä vastaat n. kymmenhenkisen tuotantotiimin työnjohto- ja esimiestehtävistä, henkilöstöresursoinnista, työntekijöiden perehdyttämisestä ja työhönopastuksesta sekä kirjallisista töistä. Tuotantopäällikön vastuulle kuuluvat myös varaosahallinta sekä materiaaliostot ja tavoitteenmukaisen tuotelaadun varmistaminen. Kommunikoit roolissasi päivittäin niin suunnittelijoiden kuin projektijohtajien kanssa. Työllesi saat kokeneiden kollegoiden tuen. Työntekijänä olet oikeutettu työnantajan kattavaan terveysvakuutuksen.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikalle kulkemisen takia oma auto on tarpeellinen.
 
Oletko sinä etsimämme henkilö? Haethan siinä tapauksessa paikkaa 25.9.2018 mennessä. Lisääthän tietoihisi CV:n lisäksi hakemuksen palkkatoiveineen. Lisätietoja työtehtävästä antaa HR Consultant Sanna Aarnio arkisin klo 9-15 (ei 13.9.2018) p. 040 630 4557, sanna.aarnio@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantopäällikkö


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Aarnio, +358406304557


Toimipaikka:  Turku