(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Uudenmaan Sairaalapesula Oy
Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Kymsoten, Keusoten, Helsingin, Espoon, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään ja Loviisan kaupunkien sekä Mäntsälän ja Sipoon kuntien omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu tekstiilihuoltoyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravan Myllynummen teollisuusalueella sekä Kotkassa ja se työllistää yhteensä yli 250 tekstiilihuollon ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan Sairaalapesulalle

Tuotantopäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotannon päivittäisestä johtamisesta ja sen kehittämisestä. Toimipaikkana on Keravan yksikkö.

Toimit tuotanto-organisaation esimiehenä ja vastaat tuotannon henkilöjohtamisesta ja resurssoinnista. Edellytämme sinulta hyvää päätöksentekovalmiutta, suunnitelmallisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä ymmärtämystä teollisista prosesseista. Odotamme hakijalta useamman vuoden esimieskokemusta.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä, ja näköalapaikan terveydenhuollon tekstiilihuoltoon alan johtavassa tuotantoyksikössä Suomessa. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.