(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö - Turku
Scaletec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018
Scaletec Oy on vuonna 1982 perustettu, jatkuvasti kehittynyt ja kasvanut asiantuntija- ja alihankintayritys, joka toimii Turussa Metsämäen teollisuusalueella. Scaletec Oy:n ydintoiminta-alueita ovat muoviosien ruiskupuristus, muotinvalmistus, muottien tuonti sekä CNC-koneistus. Yritys on erikoistunut tuotannossa pieniin ja keskisuuriin sarjoihin. Etsimme tuotantopäällikköä Scaletecille vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset vastaamaan muotinvalmistuksen tuotannon organisoinnista ja tukemisesta. Ylläpidät tuotantosuunnitelmaa ja toimit vastavuoroisessa yhteistyössä myynnin kanssa, muokkaat 3D-materiaalitiedostoja sekä huolehdit osaltasi materiaalihankinnoista. Työhön kuuluu myös tuotantoon liittyvää asiakasyhteydenpitoa.
Arvostamme erityisesti organisointi- ja aikataulutustaitojasi. Aiempi kokemus tuotannonohjausjärjestelmän ja suunnitteluohjelman käytöstä katsotaan eduksesi. Myös mahdollinen kokemus muotinvalmistuksesta tai CNC:stä on eduksi tehtävässä. Työssäsi onnistuaksesi tarvitset hyviä yhteistyötaitoja. 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, jolla on pitkä toimintahistoria laadukkaiden muottien valmistamisesta Suomessa. Pääset työskentelemään ammattitaitoiseen ja tiiviiseen tiimiin, jossa tehdään töitä yhdessä ja tavoitteellisesti sekä toimitaan vastavuoroisen joustamisen periaatteella. Työsuhde solmitaan suoraan Scaletecin kanssa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten teethän hakemuksesi pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.-15.1.2019 arkisin klo 9-15 välisenä aikana sekä henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 27.12.2018 klo 13-14 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.1.2019 mennessä rekisteröitymällä Kaislanet-palvelussa, www.kaislanet.eilakaisla.fi ja kohdistamalla hakusi tähän tehtävään.