(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Tietohallinto ja IT -yksikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Haemme tuotantopäällikköä DNA:n Tietohallinto ja IT -yksikköön Tuotannonohjaus -osastolle Helsinkiin

Pääasiallinen asiantuntijan tehtäväsi on varmistaa vastuullasi olevien tietojärjestelmien tuotannon häiriötön toiminta, raportoida tuotannon laadusta, huolehtia vikaprosessin optimaalisesta toiminnasta ja ohjata operatiivisten tehtävien suoritusta. Osa-alueita ovat muun muassa Online-järjestelmät, kuten verkkokauppa, itsepalvelut ja www.dna.fi sekä prosessiautomaatio.

Työhön kuuluu myös vikatikettien käsittely sekä huolehdit siitä, että järjestelmiin tehtävät muutokset viedään tuotantoon hallitusti ja kehität toimintamalleja jatkuvasti paremmiksi ja yhtenäisemmiksi. Tuet osaltasi DevOps-työkalujen käytön laajentamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä seuraavista osa-alueista: OS (Linux/Windows), AWS, Azure, Hardware, Tietoliikenne, Tietoturva ja ITIL.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulu-/AMK-tutkinto tietotekniikan tai -liikenteen alueelta. Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä, rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten -kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ilari Numminen, puh 044 0442101, ilari.numminen@dna.fi

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.08.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.