(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö, Tietohallinto ja IT, DevOps ja IT-tuotanto
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme tuotantopäällikköä DNA:n Tietohallinto ja IT -yksikköön Integraatiot, DevOps ja IT-tuotanto --osastolle Helsinkiin

Pääasiallinen tehtäväsi on varmistaa vastuullasi olevien tietojärjestelmien tuotannon häiriötön toiminta, raportoida tuotannon laadusta, huolehtia vikaprosessin optimaalisesta toiminnasta ja ohjata operatiivisten tehtävien suoritusta. Osa-alueita ovat muun muassa asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmät, hintasaatavuus- ja osoiterekisterijärjestelmät. Työhön kuuluu myös vikatikettien käsittely. Huolehdit lisäksi siitä, että järjestelmiin tehtävät muutokset viedään tuotantoon hallitusti ja kehität toimintamalleja jatkuvasti paremmiksi ja yhtenäisemmiksi. Tuet osaltasi DevOps-työkalujen käytön laajentamista.

Tehtävässä menestyäksesi,

  • sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulu-/AMK-tutkinto tietotekniikan tai -liikenteen alueelta
  • sinulla on hyvä ymmärrys seuraavista osa-alueista: OS (Linux/Windows), AWS, Azure, Hardware, Tietoliikenne, Tietoturva ja ITIL.
  • vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja olet tottunut neuvottelemaan asioista eri sidosryhmien kanssa
  • teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä, rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ilari Numminen, puh 044 0442101, ilari.numminen@dna.fi  

Olisitko sinä uusi työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 24.02.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.