(Poistunut julkaisusta)

Tuotantopäällikkö/ Tehtaanjohtaja, Nordic BioCosmetic
Nordic BioCosmetic

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme Nordic BioCosmeticille tuotantopäällikköä/tehtaanjohtajaa Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta mahdollisimman pian.

Tuotantopäällikkönä/Tehtaanjohtajana Nordic BioCosmeticillä tehtäviisi kuuluu operatiivisesta toiminnasta vastaaminen eli resurssointi, tuotannon ohjaaminen ja investoinneista vastaaminen. Sopivan kokoisessa tuotantoyksikössä saat kokonaisvastuun myös muun muassa henkilöstöhallinnosta, tuotetietokannan ylläpidosta, työsuojelusta sekä asiakasyhteydenpidosta.

Samassa tehtävässä toimiva henkilö kertoi roolista: ” Työ on ollut erittäin mielenkiintoista, sillä vastuualue on laaja. Tässä työssä tarvitsee perehtyä uusiin asioihin paljon, mutta se antaa paljon myös takaisin. Kahta samanlaista päivää ei ole vielä tullut vastaan. Pääsen olemaan asiakkaiden kanssa tekemisissä ja se on yksi tämän työn rikkauksista. Tehtävässä olen oppinut paljon koko yrityksen toiminnasta ja olen päässyt vaikuttamaan. Yrityksellä on hyvät tulevaisuuden näkymät ja kehitystyötä tehdään koko ajan, joten työ antaa varmasti paljon myös jatkossakin.”

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden esimiestehtävistä sekä teknistä koulutusta (esim. prosessitekniikan tai tuotantotalouden DI/insinööri). Lisäksi toimit sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Nordic BioCosmetic tarjoaa itsenäisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan ja perehtymään yrityksen toimintaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.