(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, Tammisaari
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja.Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2018) on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

 

OLETKO VALMIS INSPIROIMAAN MUITA?

Tehdasorganisaatiomme vahvistetaan, sillä tuotantopäällikkömme siirtyy yrityksen sisällä uusiin tehtäviin. Haemme nyt Geberitin Tammisaaren keramiikkatehtaalle tuotantopäällikköä. 

PÄÄTEHTÄVÄT

- Kasvamme Suomessa korkean teknologian ja robotiikan ansiosta. Vuoden 2019 aikana siirretään uusia toimintoja Euroopasta Tammisaareen. Tuotanto pyörii 24/7 robottien, automatisoinnin ja noin 100 kovan luokan osaajan ansiosta.
- Pitkälle viedystä automatisoinnista huolimatta haemme ihmisjohtajaa, joka johtaa edestä ja keskeltä, ei ruudun takaa. Sukkuloit robottien ja operaattoreiden keskellä. Kuuntelet, keskustelet, haet ratkaisuja ja teet päätöksiä. Tehtävässä raportoit Tammisaaren tehtaan toimistusjohtajalle.
- Tehtaamme valmistaa saniteettiposliinia mm IDO, Ifö ja Porsgrund tavaramerkeillä. 

PROFIILI

-   Sinulla on aiempaa kokemusta teollisen tuotannon johtamisesta esimerkiksi prosessi- tai teknologiateollisuudesta. Teknisen- tai muun korkeakoulututkinnon ja ajattelutavan ansiosta ymmärrät teknologiaa ja olet vahvasti kehitysorientoitunut henkilö.
-   Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kieltä koska osa perehdyksestäsi ja konsernin esimiesvalmennuksesta tapahtuu ulkomailla. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi, koska teemme tiivistä yhteistyötä Ruotsin tuotannon kanssa.
-   Olemme mukava työyhteisö.Työurat ovat pitkiä, poissaolot vähäisiä ja ihmisillä on mahdollisuus kehittyä kasvavassa organisaatiossa. 

HAKEMUS

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 17.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, sekä tarvittaessa tj. Matts Lundström, matts.lundstrom@geberit.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.